Nieuws

Registration for the Super Master class
Registration form for the 3rd super master class in taekwondo ITF online !!!

Date: January 10, 2021
Start: at 14:00 (Moscow time)

Leading:

Ekaterina Kozlachkova 5 dan (Russia)
-7 times world champion;
-The best female athlete in the world in 2011,2013,2015;
-11 times European champion;
-The best female athlete in Europe in 2006,2009,2012,2016;
-In 2017, she was inducted into the ITF Taekwondo Hall of Fame.

Katya Solovey 4 dan (Ukraine)

-2 times world champion;
-9 times European champion;
-2 times World Cup winner;
-2 times winner of the European Cup.

Bo Rook 3 dan (Netherlands)

-2 times World Cup winner;
-3 times winner of the European Cup;
-Champion of Europe;
-3 times silver medalist of the European Championships;
-3 times bronze medalist of the World Championships.


Platform: ZOOM
Dress code: dobok
Cost: Free
Eligible for participation: holders of a black belt (from 1 dan)

We are looking forward to meeting you at our event!
* Vereist
Surname First name *
Country *
Certificate number (for example: ru-1-1234) *
Age *
E-mail address *
Phone number (don't forget to include the country code) *
Are you reachable on WhatsApp at the specified phone number? *
Yes
No
Would you like to receive email updates on upcoming ITF Women's Committee events? *
Yes
No
Anders:

https://forms.gle/yLkKiF9fAWeMuLRS9

December 27th, 14.00: online seminar about Do by Master Andreu Martinez, member of the ITF Do & Ethics Committee. Inscriptions through taekwondo1@telenet.be (only 100 participants, so first come first served)

Zo veel mogelijk trainers zo goed mogelijk opleiden, dat willen we met de Vlaamse Trainersschool bereiken. Naast de vele opleidingen en bijscholingen die we het ganse jaar door organiseren en ondersteunen, organiseren we tweejaarlijks ook de 'Dag van de Trainer'.
Die is in 2020 al aan haar negende editie toe. En dit keer organiseren we de Dag van de Trainer volledig digitaal op zaterdag 5 december!

Op 11, 12 en 13 december gaat het Internationaal Taekwon-Do Seminar door online via Zoom waaraan heel wat Belgen gaan deelnemen.  Inschrijven kan alleen voor zwarte gordels via itf-books.com en moet gemeld worden aan master Annick.

Beste leden,

We zouden graag terug kunnen training geven aan al onze leden, maar helaas werden er met de lockdown ook bijkomende lokale maatregelen getroffen in onze gemeente zodat ook de -12-jarigen niet meer konden/kunnen trainen.  Ik begrijp dat er drastisch moest worden ingegrepen en steun ten volle en respecteer alle maatregelen, versta me niet verkeerd.  Maar voor onze leden en dan vooral de kinderen komt er hopelijk binnenkort terug wat perspektief om terug te kunnen starten met trainen.. Dat hopen wij alvast.  Wij wensen alvast onze studenten goede toetsen en/of examens toe en wie weet zien wij mekaar nog dit jaar (al dan niet online op onze wekelijkse training).  

Als trainer en als zwarte gordel blijven wij zo veel mogelijk opleidingen, seminaries, nationale trainingen ed, te volgen, maar makkelijk is het natuurlijk niet.

Sinds vorige week vrijdag 13 november gaan we iedere week een technische stijltraining inlasten voor onze 8 zwarte gordels, kwestie van hun behaalde niveau te behouden en uit te breiden.  Deze training is alleen toegankelijk voor hen.. en gebeurt via Zoom, wat niet evident is.

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

Onze club staat voor hard trainen met respect voor ieders eigenheid, maar waar al eens mag gelachen worden.

Interesse in Taekwon-Do?  Kom eens langs voor een informele babbel of schrijf in voor 3 gratis proeflessen. Onze jongste groep zijn de Tijgers (5-7j), waar het TKD Kids Program gegeven wordt, een soort van pre-Taekwon-Do. Bij de Leeuwen (8-10j) worden de basistechnieken van het hedendaagse Taekwon-Do aangeleerd, weliswaar spelenderwijs.  Vanaf 11j bij de Panters wordt het niveau opgetrokken en wordt het moeilijker met de nadruk op discipline, souplesse en fysieke conditie.  Vanaf 14j ben je juniors en vanaf 18j senior, maar we letten op de langlevendheid.  Blijven bewegen en genieten van onze krijgskunst, zonder onnodige blessures.

Onze club werd gesticht door meester Patrick De Vreese met als boegbeeld grootmeester Beom Jhoo Lee die Taekwon-Do introduceerde in België. Onder 'superman' Patrick werden een 15-tal zwarte gordels opgeleid, waaronder huidig voorzitter Stefan Hendrickx die resoluut koos voor de verjonging van de club en de aansluiting bij ITF Taekwon-Do.  Samen met trainer Davy Van Asselt, Kevin Vlaeminck en Arnaud Verschelde worden binnenkort de eerste jeugdleden opgeleid tot zwarte gordel. 

Stefan Hendrickx - Voorzitter

© 2020, website powered by Twizzit.com