Loading...

De trainer

De trainingen worden verzorgd door Kevin Vlaeminck, 2de dan zwarte gordel Taekwon-Do en trainer bij Taekwon-Do Club Hodori.

Hij is sinds 2014 Initiator Taekwon-Do (Vlaamse Trainersschool).

Kevin is tot voor kort ook uitbater en één van de hoofdcoaches geweest van CrossFit Aalst en beschikt dus over de nodige kwalificaties en jarenlange ervaring in het trainen en coachen van zowel recreanten als wedstrijdatleten.

Onlangs startte hij een nieuwe coachingpraktijk: Shoshin Health & Lifestyle Coaching, waar hij vooral begeleiding geeft op vlak van voeding en blessurepreventie, maar ook actief is als orthomoleculair therapeut. (shoshincoaching.com)

De lessen

Start2Fight is een lessenreeks van 10 trainingen van 60 minuten.

De nadruk zal liggen op conditie, mobiliteit/flexibiliteit, kracht en verdedigingstechnieken, met een insteek van trappen/bokstechnieken.

OPEN VOOR ALLE NIVEAU'S

CONDITIE

Combinatie van HIIT en krachtoefeningen. Trainen van zowel het anaerobe als het aerobe energiesysteem om allround fit te worden.

MOBILITEIT/FLEXIBILITEIT

Er wordt gebruik gemaakt van zowel actieve als passieve stretches en krachttraining voor je gewrichten. Niet enkel om leniger te worden, maar ook om actief gebruik te kunnen maken van de vergrote bewegingsvrijheid.

VERDEDIGINGSTECHNIEKEN

Verhoog je fysieke en mentale weerbaarheid met simpele en effectieve technieken om je voor te bereiden op een mogelijks onaangename ontmoeting met een persoon die het slecht met je meent.

"Stop fighting yourself, start fighting FOR yourself"

LIDMAATSCHAP

Tijdens de eerste reeks zullen de trainingen doorgaan op maandagavond van 19h tot 20u,

op 2, 9, 16, 23 & 30 maart,

6, 20 & 27 april

en 4 & 11 mei.

10-BEURTENKAART
LIDGELD
€80
10 BEURTEN

+ Verzekering lichamelijke ongevallen (13,5 euro geldig voor een jaar)

Beurten die overblijven na de eerste reeks kunnen gebruikt worden tijdens de tweede reeks. (data nog te bepalen)

Terugbetaling tot €30 door je ziekenfonds

WhatsApp chat