Loading...

img114Als jeugdsportbegeleider en gediplomeerd initiator Bloso van de Taekwon-do School Hodori nodig ik jullie graag uit om uw kind vanaf de leeftijd van 8 jaar en maximaal 13 jaar gratis te laten deelnemen aan een proefles, die doorgaat in het Gemeentelijk Sportcentrum "De Fabriek", Fabrieksstraat 19 te 9520 Sint-Lievens-Houtem. U heeft nog geen kosten te doen, enkel een t-shirt en een trainingsbroek zijn voldoende om uw kind te laten proberen. Achteraf maken wij een evaluatie en wisselen wij onze eerste indrukken uit. Tot dan!

In het taekwon-do staan waarden als “hoffelijkheid, integriteit, zelfbeheersing, doorzettingsvermogen en onbedwingbare geest” centraal. Naast deze waarden zal uw kind getraind worden in zelfverdediging en op korte termijn winst boeken in soepelheid, fysieke conditie en weerbaarheid.

De basiselementen van een training bestaan uit : een opwarming + stretching met daarna de eigenlijke training. Er wordt getraind in de verschillende aspecten van onze mooie Koreaanse krijgskunst: vrij gevecht, vormen, demo taekwon-do, speciale technieken, zelfverdediging en power breaking (niet voor kids).

Naast het recreatieve element is er vrijblijvend plaats voor competitie op nationaal en internationaal niveau. Het Belgische nationale team haalt de laatste jaren uitstekende resultaten met medailles op EK en WK.

Voor vragen of opmerking kunt u terecht bij

Stefan Hendrickx,

jeugdsportbegeleider Taekwon-Do.
GSM 0474/338.074
Email : stefan@taekwondohoutem.be

WhatsApp chat