Loading...

Buiten trainen?

Fase 2 van de exitstrategie, die vanaf 18 mei van start gaat, laat georganiseerde sportactiviteiten in de open lucht toe met maximaal 20 personen. Bij deze groep moet er verplicht een sportbegeleider aanwezig zijn, die meegerekend wordt in het maximum aantal van 20 personen. Bijkomend moet de onderlinge afstand van 1,5 meter tussen sporters steeds worden gegarandeerd. Dit betekent dus dat alle vormen van sessies met contact, sparringsessies, padstraining en dergelijk niet mogelijk zijn in deze fase! De vechtsportfederaties roepen hun clubs die nu al zouden willen starten met buitenactiviteiten op om weloverwogen tewerk te gaan. Indien je van plan [Meer lezen]

Zoom zoom zoom

Dinsdag 19 mei houden wij voorlopig onze laatste(?) Zoomtraining voor de leden van Hodori. Iedereen heeft daarvoor een mail gekregen en de details zijn ook beschikbaar in onze gesloten Facebookgroep. Donderdag 21 mei is er bijscholing voorzien voor de instructeurs en assistent-instructeurs via Zoom (National Instructors’ Course).

Volgende fase in de exit

Na heel wat weken online-trainingen via Zoom hebben we nu het vooruitzicht van één of meerdere trainingen OUTDOOR met een maximum van 20 personen. Daarvoor stelt de gemeente Sint-Lievens-Houtem twee terreinen ter beschikking om dit in de meest optimale en veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan: het kunstgrasveld van Eendracht Houtem en de ‘koer’ voor het Gemeentelijk Sportcentrum. Wij treffen momenteel onze voorbereidingen om dit allemaal uitvoerbaar te kunnen krijgen en brengen je op de hoogte van zodra meer nieuws. Hopelijk tot dan!

Nieuwe ongevallenverzekering bij Ethias

Mocht je je blesseren ihkv een taekwon-do activiteit, gelieve dit onmiddellijk te melden, zodat er EHBO kan geboden worden. Bij ernstige blessures gelieve een ongevalsaangifte in te vullen door jezelf en de behandelende geneesheer/specialist (binnen de 24 uur). Aangifteformulier ongevallen (kan online ingevuld worden) Wat doen bij een ongeval Overzicht club en ledenverzekering PREMIUM

Hernieuwen lidmaatschap 2020

Vanaf 15 december mogen jullie de hernieuwingen van de lidmaatschappen bij onze Taekwon-Do Club verwachten.  Betalingen gebeuren bij voorkeur electronisch via mijn.taekwondohoutem.be waar je kunt inloggen met je account.  Gelieve ook te kijken of al jouw gegevens nog correct zijn en deze eventueel te verbeteren waar nodig.

WhatsApp chat