Loading...

Tulboekjes master Vones

De tulboekjes van master Vones vind je terug op onze website, nl. via volgende link https://taekwondohoutem.be/leden/examens/tulboekjes-master-vones/ Als je dit afdrukt, dan krijg je kleine boekjes die heel handig zijn.  Je moet er wel bijnemen dat ze in het Duits zijn 😉 Dit is alleszins het referentiemateriaal bij uitstek om je tuls op niveau te houden/brengen..  Veel plezier ermee!

Inschrijven voor de Open Ghent Cup

Ten laatste volgende week vrijdag 18 mei kan er ingeschreven worden voor de Open Ghent Cup te Oostakker.  Deze competitie is bedoeld voor jong en oud. De Tijgers (5-7j) kunnen meedoen aan sparring zonder contact, waarbij iedereen een medaille krijgt. Wie ouder is mag meedoen aan tul, maar heeft toestemming nodig van Stefan voor deelname aan sparring en dient over de nodige uitrusting te beschikken om te mogen deelnemen. Wij vragen ook om (hulp)scheidsrechters zich in te schrijven, want die hebben we ook broodnodig. Alle inschrijvingen gaarne bij Sophie…

Privacyverklaring (GDPR)

Taekwon-Do Club Hodori hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Taekwon-Do Club Hodori houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ook gekend als GDPR). Lees hier de volledige privacyverklaring voor meer info.

Dag van Taekwon-Do

Op zondag 6 mei was er opnieuw een leuke dag van Taekwon-Do te Gent deze keer (sporthal Bergenmeers).  Onze club was aanwezig met volgende leden: busabum Davy en Arnaud, Helena, Alexander, Sinne, Nikki, Matthis, Moken en Xena.

Twee nieuwe 2de dangraden bij Hodori

Op zondag 16 februari 2018 behaalden boosabum Kevin en Arnaud hun 2de dan zwarte gordel onder goedkeurend oog van de examenjury olv senior master Frank Vanberghen.  Boosabum Davy en sabum Stefan waren aanwezig om te supporteren en te begeleiden waar nodig.  Kevin en Arnaud doorliepen eerst hun 3 tuls voor 2de dan zonder noemenswaardige problemen, alhoewel Kevin nog half ziek was.  Daarna werd een vierde tul uitgeloot en kwam Yul-Gok tul uit de bus.  Daarna werd de cirkel van Taekwon-Do verder doorlopen met achtereenvolgens: step sparring (3-2-1), hosinsul, sparring, power breaking en tenslotte theorie. Iedereen tevreden naar huis!