Loading...

Buiten trainen?

Fase 2 van de exitstrategie, die vanaf 18 mei van start gaat, laat georganiseerde sportactiviteiten in de open lucht toe met maximaal 20 personen.

Bij deze groep moet er verplicht een sportbegeleider aanwezig zijn, die meegerekend wordt in het maximum aantal van 20 personen. Bijkomend moet de onderlinge afstand van 1,5 meter tussen sporters steeds worden gegarandeerd. Dit betekent dus dat alle vormen van sessies met contact, sparringsessies, padstraining en dergelijk niet mogelijk zijn in deze fase! De vechtsportfederaties roepen hun clubs die nu al zouden willen starten met buitenactiviteiten op om weloverwogen tewerk te gaan.

Indien je van plan bent om buitensessies aan te bieden neem je zeker de richtlijnen door die de vechtsportfederaties samen opstelden. Daarnaast stelde Sport Vlaanderen gedragscodes op voor verschillende doelgroepen.

Fase 2 exitstrategie – Vechtsportbeoefening in Coronatijd

Sport Vlaanderen – Corona en sportbeoefening in Vlaanderen

Gedragscode voor sporters

Gedragscode voor trainers

Gedragscode voor ouders

Gedragscode voor bestuurders

WhatsApp chat