Loading...

Derde/vierde week van september workshop vanaf groen-blauwe gordel

Vanaf donderdag 19 september telkens om 19u30 tot 20u30 geven wij aan iedereen vanaf groen-blauwe gordel de kans optioneel workshops te volgen als voorbereiding op het kupexamen op 8 november.  De derde en de vierde donderdag van september zijn enkel voor de hogere gordels (vanaf groen-blauw).

Vanaf donderdag 3 oktober staat dit open voor ALLE kleuren van gordels met in het bijzonder jongens en meisjes van de Panters (11-13j) en juniors/seniors (vanaf 14j).  Jongens en meisjes die jonger zijn, maar toch al meetrainen in deze groepen, zijn ook welkom!.  Jongens en meisjes uit de groep ‘Leeuwen’ (8-10j) vragen best eens bij mij na of dit kan voor hen.

Van zodra de definitieve planning vastligt met de agenda van deze workshops, communiceer ik nog verder hierover.

WhatsApp chat