Loading...

Kupexamen op vrijdag 30 november (GEEN training)

Op vrijdag 30 november vanaf 19u (!!) gaat het kupexamen door in onze club olv meester Annick Van Driessche (7ste dan) en voorzitster van ITF Belgium.  Wie al dan niet geselecteerd is om te mogen deelnemen wordt zo snel mogelijk verwittigd.  Bij twijfel kan je terecht bij sabum Stefan.. Het vorige kupexamen is nog maar 6 maanden geleden (+ 2 maanden vakantie), maar een minderheid was al klaar voor een volgend examen.  De meerderheid van de leden moet nog wat geduld oefenen voor de volgende keer.  Het is sabum Stefan samen met bosabum Davy, Kevin en Arnaud die beslissen wie er mag deelnemen.

Wie mag meedoen:

  • TKD-boekje meebrengen (anders geen examen)
  • volledige dobok (geen t-shirts) en correcte gordel (meisjes mogen een wit topje onder hun dobokvest dragen)
  • 15 euro examengeld
  • voor 19u aanwezig zijn!

Alle info en theorie vind je op onze site: https://taekwondohoutem.be/leden/examens/examens-gekleurde-gordels/

WhatsApp chat