Loading...

Taekwon-Do Kids Program

Wist je dat kinderen die meer dan 2 uur per dag tv kijken meer kans hebben om ongezonde eetgewoontes te ontwikkelen? Wist je dat te lang neerzitten slecht is voor de gezondheid van je kind? Wist je dat de meeste kinderen meer dan 90% van de uren die ze wakker zijn, binnen spenderen, maar dat kinderen die meer buiten spelen, fysiek actiever zijn?

Regelmatig bewegen is goed voor iedereen, en vooral voor jonge kinderen. Kinderen tussen 5 en 7 jaar oud zitten in een cruciale ontwikkelingsfase. Hun motorische vaardigheden zijn volop in ontwikkeling en daarom moeten ze meer nog dan anderen gestimuleerd worden om veel te bewegen. Een goede motorische ontwikkeling zorgt ervoor dat kinderen ook op latere leeftijd actief blijven.

TKD Kids Program wil de basismotoriek bij jonge kinderen op een pedagogisch verantwoorde en leuke manier stimuleren.

img114Als jeugdsportbegeleider en gediplomeerd initiator Bloso van de Taekwon-do School Hodori nodig ik jullie graag uit om uw kind(eren) vanaf de leeftijd van 5 jaar en maximaal 7 jaar gratis te laten deelnemen aan een proefles, die doorgaat in het Gemeentelijk Sportcentrum “De Fabriek”, Fabrieksstraat 19 te 9520 Sint-Lievens-Houtem. U heeft nog geen kosten te doen, enkel een t-shirt en een trainingsbroek zijn voldoende om uw kind te laten proberen. Achteraf maken wij een evaluatie en wisselen wij onze eerste indrukken uit. Tot dan!

In het taekwon-do staan waarden als “hoffelijkheid, integriteit, zelfbeheersing, doorzettingsvermogen en onbedwingbare geest” centraal. Naast deze waarden zal uw kind getraind worden in zelfverdediging en op korte termijn winst boeken in soepelheid, fysieke conditie en weerbaarheid.

Meer info bij sabum Stefan

Email : stefan@taekwondohoutem.be
GSM 0474/338.074

 

WhatsApp chat