Loading...

Coach me (regiosportdienst Zuid-Oost-Vlaanderen)

Beste trainer/bestuurslid/ouder/coach

Regiosportdienst Zuid-Oost Vlaanderen nodigt je graag uit op Coach Me 2018. Dit jaarlijkse leermoment voor sporters en al wie met hun begeleiding te maken heeft kan prat gaan op een stevige reputatie. Dit jaar wordt gefocust op coaching in al zijn facetten. Op zondagvoormiddag 11 november wordt sportcoaching ontleed door drie eminente sprekers. Paul Van Den Bosch (gekend van Sven Nijs en zoveel meer) opent met de individuele aanpak. Sportpsycholoog Michaël Verschaeve is een rijzende ster in zijn vakgebied. Hij vertelt onder meer hoe je sporters optimaal mentaal kan voorbereiden en begeleiden en de stress tot een minimum beperken. Afsluiten doen we met Dominique Baeyens, ex-topvolleyballer en succesvol coach. Aan de hand van een aantal stellingen brengt hij een boeiende lezing over teamcoaching.
In de bijgevoegde folder lees je er meer over.

Deelnemers aan deze vorming appreciëren vooral het ongedwongen karakter en het rechtstreeks contact met de sprekers. Het leuke aan Coach Me is dat ieder volgens zijn eigen interesse bruikbare informatie kan meepikken.
Dit alles wordt je aangeboden voor 15 euro (20 euro ter plaatse), gadget, onthaal en afsluitende receptie inbegrepen. Bovendien kan je via de gemeentelijke toelage van je club het inschrijvingsgeld terugbetaald krijgen.
Afspraak dit jaar in ontmoetingscentrum De Lier, Nieuwstraat 19 te Lierde.
Info en inschrijven via www.regiosportzov.be

Affiche CoachMe 2018 digitaal

WhatsApp chat