Loading...

Verslag Dag van Taekwon-Do te Jambes

Onze club was aanwezig met 8 leden vandaag op de Dag van Taekwon-Do te Jambes: Nikki, Stiene, Sienna, Xena, Kevin, Davy, Arno, Nele en Stefan.  Er waren 118 deelnemers olv 10 instructeurs. Iedereen vond het superleuk met de nieuwe formule waarbij er gewerkt wordt in ‘korte’ sessies van max 40 minuten voor hetzelfde onderdeel.  Als dusdanig heeft iedereen snel geroteerd en veel plezier gemaakt.  Boosabum Davy en Kevin hebben bijkomend kunnen oefenen op tul voor 2de dan voor Kevin (en Arnaud) zijn dan-examen die er zit aan te komen in maart 2018. Verder vond ook sabum Stefan het leuk die samen met sabum Tom (van Won-Hyo Aalst) twee sessies hosinsul gegeven heeft aan alle deelnemers. Tenslotte was iedereen op tijd thuis door de trainingen van 10u tot 13u30 (en niet de hele dag)!  Tussendoor werd voldoende tijd gelaten om snel iets te eten.  Maw iedereen content!  Taekwon! ps: op de foto staan nog 2 leden van Won-Hyo Aalst, nl. Anke en Yte.

ps: iedereen vond de sessie van hosinsul (zelfverdediging) heel leuk.  Voor meer, zie het bericht over de komende hosinsul-seminarie te Harelbeke.

WhatsApp chat