Loading...

Initiatielessen ihkv de Maand van de Sportclub

Tijdens de eerste veertien dagen van september werden er initiatielessen gegeven voor de jeugd vanaf het eerste leerjaar in onze Taekwon-Do Club Hodori ihkv De Maand van de Sportclub.  De jongsten onder ons konden kennis maken met de spelletjes die tijdens de opwarming gegeven worden en die tevens allemaal basistechnieken aanleren tot doel hebben.  De lessen werden gegeven door hoofdinstructeur Stefan Hendrickx 4de dan zwarte gordel Taekwon-Do met hulp van oa. Stiene, Nikki en Sienna om de nieuwe kandidaat-leden op te vangen en te helpen.  De grote opkomst verhinderde niet dat iedereen het leuk vond en dat er aardig wat nieuwe leden zijn bijgekomen zoals ieder jaar in september.  Wie de initiatielessen gemist heeft de eerste 14d, niet getreurd..! Je kunt nog altijd inschrijven voor proeflessen, waarbij je twee weken gratis mag meetrainen zonder enige verplichting.

Merci allemaal voor het vertrouwen in onze club!

WhatsApp chat